ÅRSMÖTE 2021

jul 6, 2021

På grund av coronapandemin hölls årsmötet i juli då vi kunde samlas ute i Skälbyträdgården.
En trogen skara medlemmar hade samlats i det fina vädret för att delta i årsmötet.

I pausen bjöd föreningen på saft o vetekrans.

Föreläsare denna gång var trädgårdsmästare Johan Hedman.
Han pratade om hur man kan jobba med olika bladverk i ett buskage. Pålitliga buskar är t ex Indisk rönnspirea, slånaronia, smällspirea som alla har lite olika bladform och färg. Rysk kornell har högt vintervärde tack vare de röda grenarna. Sammetshortensia där bladen har specifik form och struktur. Han tipsade också om perenner som blommar i blått t ex kantnepeta Walkers Low, trädgårdsnäva Rozanne, stäppsalvia Carodonna och hibiskus Oiseau Bleu.

Vi tackar Johan för en inspirerande och lärorik stund.